Herkulliset hummukset Vaasan Hapankorpulle

Nämä kolme herkullista hummusta saavat makunsa tuoreista ja raikkaista raaka-aineista. Kokeile näitä Vaasan Hapankorppujen päälle!

 

Yhdestä hummus ohjeesta tulee noin. 4 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Nämä kolme herkullista hummusta saavat makunsa tuoreista ja raikkaista raaka-aineista. Kokeile näitä Vaasan Hapankorppujen päälle!

 

Yhdestä hummus ohjeesta tulee noin. 4 annosta.

Ainesosat

Punajuurihummus:

  • 2 kpl (300g) keitettyjä punajuuria
  • 1 prk (380/230) GoGreen Kikherneitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria rouhittuna
  • lehtipersilijaa koristeluun

Pinaattihummus:

  • 1 prk (400/240g) GoGreen kikherneitä
  • 80g babypinaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl ras el hanout -mausteseosta
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippuria rouhittuna

Sitruuna-Jogurttihummus:

  • 1 prk (400/240g) GoGreen kikherneitä
  • 100g turkkilaista jogurttia
  • 1 luomusitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl sumac-maustetta
  • ½ tl suolaa
  • ¼ mustapippuria rouhittuna
  • sitruunaa koristeluun
Ohje: