Kesäjuhlien lohihampurilainen

Upea lohiburgeri yllättää yhdistämällä tutut suomalaiset kesämaut japanilaiseen teriyakiin.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Upea lohiburgeri yllättää yhdistämällä tutut suomalaiset kesämaut japanilaiseen teriyakiin.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta.

Ainesosat

  • 1 pss Vaasan hampurilaissämpylöitä

Tomaattisalsa

  • 3 tomaattia
  • 6 kevätsipulia
  • ½ ruukkua lehtipersiljaa
  • ½ tl suolaa
  • ¼ mustapippuria

Lisäksi

  • noin 900 g ruodotonta lohifileetä
  • 1 dl teriyakikastiketta
  • 2 rkl seesaminsiemeniä
  • Salaattia
Ohje