Karitsanpaistileivät

Hyödynnä pääsiäispöydästä yli jäänyt karitsanpaisti tai karitsan paahtopaisti ja kokoa pääsiäisen herkullisin leipä yrteistä, helposta valkosipulitahnasta ja sesongin parhaista lisukkeista.

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Hyödynnä pääsiäispöydästä yli jäänyt karitsanpaisti tai karitsan paahtopaisti ja kokoa pääsiäisen herkullisin leipä yrteistä, helposta valkosipulitahnasta ja sesongin parhaista lisukkeista.

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Ainesosat

1 pkt (380 g) Vaasan Täysjyväkauratyynyjä

300 g kypsää karitsanpaistia

2 rkl voita

1 rkl öljyä

3 rkl hienonnettua minttua

rouhaisu mustapippuria

(suolaa)

Paahdettu valkosipulitahna:

2 kokonaista valkosipulia

1 rkl rypsiöljyä

1/4 tl suolaa

Lisäksi:

150 g tuorejuustoa

1 dl granaattiomenansiemeniä

150 g fetajuustoa

salaatinversoja

paahdettua sipulirouhetta