Käristyshodari

Härkiskäristystä, juureksia ja puolukkasalsaa. Tässä kokonaiseksi ateriaksi sopivassa hodarissa maistuvat suomalaiset maut.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Härkiskäristystä, juureksia ja puolukkasalsaa. Tässä kokonaiseksi ateriaksi sopivassa hodarissa maistuvat suomalaiset maut.

 

Reseptillä valmistat 4 annosta. Valmistusaika: 45 min

Ainesosat

  • 4 Vaasan hodarisämpylää, esim. Soft Dog
  • 1 kg juureksia, esim. lanttu, palsternakka, porkkana
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 rkl vahvaa sinappia
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 1 sipuli
  • 2 rkl margariinia tai voita
  • 1 pkt (250 g) Härkistä
  • 1/2 tl maustepippuri
  • Vettä
  • Herneenversoja

Puolukkasalsaa

  • 200 g (pakaste) puolukoita
  • 1 pieni punasipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 1 chili hienonnettuna
  • 3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
Ohje