Kanakeitto ja juustoruispalat

Lämmittävä ja herkullinen kanakeitto yhdistettynä rapeisiin juustoruispaloihin on täydellinen arjen lohturuoka! Tämä helppo resepti sisältää mehevää kanaa,juureksia ja mausteita, jotka tekevät keitosta täyteläisen ja maukkaan. 

 Valmista tämä nopea ja ravitseva ateria koko perheelle – täydellinen kylmiin päiviin tai kiireiseen arkeen! 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Valmistusaika

Annosmäärä

Lämmittävä ja herkullinen kanakeitto yhdistettynä rapeisiin juustoruispaloihin on täydellinen arjen lohturuoka! Tämä helppo resepti sisältää mehevää kanaa,juureksia ja mausteita, jotka tekevät keitosta täyteläisen ja maukkaan. 

 Valmista tämä nopea ja ravitseva ateria koko perheelle – täydellinen kylmiin päiviin tai kiireiseen arkeen! 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Ainesosat

600 g kanan paistileikkeitä
3 rkl öljyä
1 rkl hunajaa
1/2 sitruunan mehu
2 tl currya
2 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa

3-4 porkkanaa
1 palsternakka
1 pieni pala juuriselleriä tai pari vartta varsiselleriä
1 sipuli, pätkä purjoa tai pari vartta kevätsipulia
1 ruukku persiljaa
3 laakerinlehteä
1 tl kokonaisia maustepippureita
0,5 tl valkopippurijauhetta
1 tl mustapippurirouhetta
1-2 tl suolaa

Vaasan Ruispaloja
voita tai margariinia
kermajuustoa