Ainesosat 10 palaa Vaasan Koulunäkki Maukasta100 g voita sulatettuna2 tl aitoa vaniljasokeria½ dl sokeria2 tl kaneliaTäyte:Täyte: 500 g maitorahkaa400 g Philadelphia-tuorejuustoa1 dl tomusokeria1 pestyn sitruunan mehu ja kuori1 rkl perunajauhoja3 kananmunaaVadelmakastike:Vadelmakastike: 500 g vadelmia1 dl sokeria1 dl vettä Ohje: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murenna näkkileivät muovipussissa kauliten ja kaada murut kulhoon. Sekoita joukkoon sulatettu voi, vaniljasokeri, sokeri ja kaneli. Painele seos tiiviisti kakkuvuokaan. Sekoita täytteen ainekset. Levitä täyte kerrokseksi murujen päälle. Kypsennä kakkua uunin alaosassa noin 45 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt. Kuumenna vadelmakastikkeen ainekset kattilassa kunnes sokeri on sulanut. Paseeraa kastike siivilän läpi ja tarjoile juustokakun kanssa.