Italialainen burrata-leipä

Kokeile Italian lipusta värimaailmansa lainanneen leivän päällä kermaisen pehmeää burrataa tai buffalomozzarellaa. Helpot uunissa paahdetut kirsikkatomaatit tuovat leipään ihanaa makeutta, jopa sopii mainiosti peston pariksi. Jos haluat pestosta ekstravihreää, surauta valmiin peston joukkoon ylijääneet basilikat. 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Kokeile Italian lipusta värimaailmansa lainanneen leivän päällä kermaisen pehmeää burrataa tai buffalomozzarellaa. Helpot uunissa paahdetut kirsikkatomaatit tuovat leipään ihanaa makeutta, jopa sopii mainiosti peston pariksi. Jos haluat pestosta ekstravihreää, surauta valmiin peston joukkoon ylijääneet basilikat. 

 

Reseptistä tulee 6 annosta.

Ainesosat

1 pkt (380 g / 6 kpl) Vaasan Täysjyväkauratyynyjä

6 rkl vihreää pestoa

2 palloa burrataa

1 ruukku rucolaa

1/2 ruukkua basilikaa

 

Uunipaahdetut kirsikkatomaatit:

250 g terttukirsikkatomaatteja

1 rkl öljyä

2 tl balsamicoa

1 tl sokeria

1/4 tl suolaa

mustapippuria

Ohje