Hodarivuoka

Hodarivuoka valmistuu helposti kypsentämällä sämpylät nakkeineen ja juustoineen uunissa. Muut täytteet lisätään pöydässä. Voit valmistella vuoan myös etukäteen jääkaappiin odottamaan kypsennystä. Hodaribuffet on täydellinen koti-illan ohjelmanumero. Kun kypsennät hodarit nakkeineen uunissa, koko perhe pääsee nauttimaan hodaribuffetin antimista yhtä aikaa.

 

Reseptillä valmistat 6 hodaria.

Valmistusaika

Annosmäärä

Hodarivuoka valmistuu helposti kypsentämällä sämpylät nakkeineen ja juustoineen uunissa. Muut täytteet lisätään pöydässä. Voit valmistella vuoan myös etukäteen jääkaappiin odottamaan kypsennystä. Hodaribuffet on täydellinen koti-illan ohjelmanumero. Kun kypsennät hodarit nakkeineen uunissa, koko perhe pääsee nauttimaan hodaribuffetin antimista yhtä aikaa.

 

Reseptillä valmistat 6 hodaria.

Ainesosat

  • 6 Vaasan hodarisämpylää, esim. Soft Dog
  • n. 1 dl ketsuppia
  • 6 nakkia
  • 100 g juustoraastetta

Tomaatti-mustapapusalsa

  • 2 tomaattia
  • 2 kevätsipulia
  • 1 rkl korianteria hienonnettuna
  • 1 dl kypsiä mustapapuja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl limetin mehua
  • Suolaa
  • Mustapippuria

Lisäksi

  • Paahdettua sipulirouhetta
  • Marinoituja sipuleita
  • Ketsuppia
  • Chilikastiketta
  • Yrttejä, esim. korianteria
Ohje
Tomaatti-mustapapusalsa