Havaiji-hodarit

Aloha! Näissä Havaijilaisissa-hodareissa possun ja ananaksen makuliitto vie ajatukset laiskasti loiskiviin aaltoihin ja kaukaa kiirivään ukulelen sointiin.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Aloha! Näissä Havaijilaisissa-hodareissa possun ja ananaksen makuliitto vie ajatukset laiskasti loiskiviin aaltoihin ja kaukaa kiirivään ukulelen sointiin.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Ainesosat

  • 1 pussi Vaasan hodarisämpylöitä, esim. Soft Dog
  • 6 ohutta ja maukasta makkaraa (esim. salsicciaa)
  • 6 pekonisiivua
  • 3 rkl majoneesia
  • 2 tl chilitahnaa (esim. gochujang)

Ananassalsa

  • 1/2 kypsä ananas
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 suippopaprika
  • 1 jalopeno tai vihreä chili
  • 3 rkl limettimehua
  • 1 dl hienonnettua korianteria

Parsakaalisalaatti

  • 1 parsakaali
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2 pieni punasipuli
  • 2 tl sitruunamehua
  • 3/4 dl kuivattuja karpaloita
  • 3/4 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä
  • Sormisuolaa
  • Mustapippuria rouheena

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl turkkilaista jogurttia
  • 1 tl dijon sinappia
  • 1 tl vaahterasiirappia
Ohje
Parsakaalisalaatti