Hampurilainen jättiravunpyrstöillä

Oletko koskaan maistanut hampurilaista rapeilla jättiravunpyrstöillä? Friteerattu jättikatkarapu on hauska ja uudenlainen täyte burgeriin. Rapeiden rapujen kaverina hampurilaisessa on raikkaita makuja, kuten aasialaista coleslawta ja wasabimajoneesia.

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

Valmistusaika

Annosmäärä

Oletko koskaan maistanut hampurilaista rapeilla jättiravunpyrstöillä? Friteerattu jättikatkarapu on hauska ja uudenlainen täyte burgeriin. Rapeiden rapujen kaverina hampurilaisessa on raikkaita makuja, kuten aasialaista coleslawta ja wasabimajoneesia.

 

Reseptillä valmistat 4 burgeria.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan hampurilaissämpylää, esim. The BRGR
  • 4 kpl shisolehteä
  • Chiliä renkaina
  • Kevätsipulia hienonnettuna
  • Korianterinlehtiä
  • Thaibasilikan lehtiä

Rapeat ravut

  • 4 kpl per annos raakoja jättikatkaravun pyrstöjä
  • 1 dl kalakastiketta
  • 2 dl riisijauhoa
  • Rypsiöljyä paistamiseen

Wasabimajoneesi

  • 200 g Hellmann´s majoneesia
  • 2 tl wasabitahnaa
  • 1 tl limen mehua
  • Suolaa
  • Mustapippuria rouhittuna

Aasialainen coleslaw

  • 500 g puna- ja valkokaalia suikaloituna
  • 2 dl riisiviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vettä
  • 2 salottisipulia hienonnettuna
  • 1 punainen chili renkaina
  • 50 g inkivääriä suikaloituina
  • 1/2 puntti kevätsipulia hienonnettuna
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna
  • 2 tl seesaminsiemeniä
Ohje:
Aasialainen coleslaw