Halloumihodari

Kesäinen halloumihodari saa makeutta marinoiduista raparperista ja potkua valkosipuli-hernehummuksesta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Kesäinen halloumihodari saa makeutta marinoiduista raparperista ja potkua valkosipuli-hernehummuksesta.

Ainesosat

  • 8 kpl Vaasan hodarisämpylää, esim. Soft Dog
  • 2 pkt Halloumia

Marinoitu raparperi:

  • 0,5 l raparperia ohuina viipaleina
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • Kourallinen hienonnettua basilikaa

Valkosipuli-hernehummus:

  • 200 g pakasteherneitä
  • 200 g kikherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl tahinia
  • ½-1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 dl oliiviöljyä
  • Ripaus suolaa ja mustapippuria
  • Vettä tarvittaessa
Ohje: