Halloumi-ruisburgerit

Nämä herkulliset halloumi-ruisburgerit syntyvät helposti ja maistuvat savupaprikalla maustettujen lohkoperunoiden kera.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Valmistusaika

Annosmäärä

Nämä herkulliset halloumi-ruisburgerit syntyvät helposti ja maistuvat savupaprikalla maustettujen lohkoperunoiden kera.

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Ainesosat

  • 4 kpl Vaasan Ruispalaa
  • 300 g punakaalia
  • 1 dl etikkaa
  • 3 dl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kreikkalaista jogurttia
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippurirouhetta
  • 200 g halloumia
  • 1 avokado
  • 1 lime
  • salaatinlehtiä

Lohkoperunat

  • 8 keskikokoista perunaa
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl savupaprikajauhetta
Ohje
Lohkoperunat
Halloumi-ruisburgerit