Gnocchivuoka ja pestokauratyynyt

Gnocchivuoka ja pestokauratyynyt ovat arjen lohturuokaa parhaimmillaan. Gnocchivuoka syntyy käden käänteessä, samoin kuin itse tehty pesto tyynyjen päälle. 

 

Vinkki! Pestotyynyillä on täydellisen ihanaa kaapia gnocchivuoan loput lautaselta!

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Valmistusaika

Annosmäärä

Gnocchivuoka ja pestokauratyynyt ovat arjen lohturuokaa parhaimmillaan. Gnocchivuoka syntyy käden käänteessä, samoin kuin itse tehty pesto tyynyjen päälle. 

 

Vinkki! Pestotyynyillä on täydellisen ihanaa kaapia gnocchivuoan loput lautaselta!

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä.

Ainesosat

  • 2 prk (800g) säilykekirsikkatomaatteja
  • 1 rkl balsami- tai punaviinietikkaa
  • 2 tl oreganoa
  • 1 tl basilikaa
  • 0,5 tl mustapippurirouhetta
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl sokeria tai hunajaa
  • 1 pussi (500g) gnoccheja
  • 2 palloa mozzarella

Pestokauratyynyt

  • Vaasan Kauratyynyjä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 3 rkl parmesani- tai pecorinoraastetta
  • 3 rkl pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
  • 0,75 dl öliiviöljyä
  • Loraus sitruunamehua
  • 0,5 tl suolaa
Ohje
Gnocchivuoka
Pestokauratyynyt