Gluteeniton voileipäkakku

Voileipäkakut ovat yksi kesäjuhlien suosikkiherkuista! Tämä gluteeniton voileipäkakku maistuu monelle ruokailijalle ja on helppo valmistaa. Gluteeniton voileipäkakku syntyy käden käänteessä Vaasan Moilas Free From Tummasta hapanpalasta.

 

Reseptillä valmistat 10–12 annosta. Työaika: 40 min + hyytyminen: 5–8 h

Valmistusaika

Annosmäärä

Voileipäkakut ovat yksi kesäjuhlien suosikkiherkuista! Tämä gluteeniton voileipäkakku maistuu monelle ruokailijalle ja on helppo valmistaa. Gluteeniton voileipäkakku syntyy käden käänteessä Vaasan Moilas Free From Tummasta hapanpalasta.

 

Reseptillä valmistat 10–12 annosta. Työaika: 40 min + hyytyminen: 5–8 h

Ainesosat

  • 1 pss Vaasan Moilas Free From Tumma hapanpala
  • 100 g voita

Täyte

  • 5 liivatelehteä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 200 g kylmäsavulohta
  • 400 g tuorejuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 punasipuli
  • 0,5 dl tilliä hienonnettuna
  • 1 tl sitruunankuorta raastettuna
  • 1/2 tl suolaa
  • Mustapippuria
  • 2 dl kermaa

Koristeluun

  • Kylmäsavulohta
  • Sitruunaviipaleita
  • Tilliä
  • Isoja kapriksia
Ohje