Caesarsalaatti seesamikrutongeilla

Nämä herkulliset seesamikrutongit eivät ainoastaan tuo makua ja rapeutta ruokaasi, vaan ne myös auttavat vähentämään ruokahävikkiä, kun hyödynnät vanhentuneet leivänkannikat täysin uudella tavalla. Seesamikrutongit ovat täydellinen lisä caesarsalaattiin, sillä ne antavat salaatille herkullista purutuntumaa ja syvyyttä, joka täydentää salaatin kermaista kastiketta. Reseptin on tehnyt Tara Junker.

Valmistusaika

Annosmäärä

Nämä herkulliset seesamikrutongit eivät ainoastaan tuo makua ja rapeutta ruokaasi, vaan ne myös auttavat vähentämään ruokahävikkiä, kun hyödynnät vanhentuneet leivänkannikat täysin uudella tavalla. Seesamikrutongit ovat täydellinen lisä caesarsalaattiin, sillä ne antavat salaatille herkullista purutuntumaa ja syvyyttä, joka täydentää salaatin kermaista kastiketta. Reseptin on tehnyt Tara Junker.

Ainesosat

  • 8 Vaasan Taika -viipaletta
  • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
  • 3 rkl seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 2 rkl raastettua inkivääriä

Caesarsalaatti

  • 2 kpl romaine- tai sydänsalaattia
  • 1,5 dl parmesaania (+ lisää tarjoiluun)
  • 1 dl majoneesia
  • 1/2 sitruuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl Dijon-sinappia
Ohje