Caesarsalaatti jättikrutongilla

Caesar-salaatti viimeistellään usein rapsakoilla krutongeilla. Tässä versiossa leipä nousee pääosaan, kun salaatti tarjoillaan jättikrutongin päältä. Helppo ja maukas itse tehty kastike kruunaa annoksen.

Caesarsalaatti jättikrutongilla on täysjyvää täynnä oleva raikas lounasannos. 

 

Resepistä tulee 4 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Caesar-salaatti viimeistellään usein rapsakoilla krutongeilla. Tässä versiossa leipä nousee pääosaan, kun salaatti tarjoillaan jättikrutongin päältä. Helppo ja maukas itse tehty kastike kruunaa annoksen.

Caesarsalaatti jättikrutongilla on täysjyvää täynnä oleva raikas lounasannos. 

 

Resepistä tulee 4 annosta.

Ainesosat

Jättikrutongit:

4 viipaletta Isopaahto Täyshyvää

1 valkosipulinkynsi

1 rkl hienonnettua timjamia

3 rkl öljyä

Caesarkastike:

3 anjovisfileetä

1 valkosipulinkynsi

1 1/2 dl majoneesia

1 dl raastettua parmesaania

2 rkl sitruunamehua

2 tl dijonsinappia

ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria

Lisäksi:

1 kerä (200 g) rapeaa salaattia, esim. cosmopolitan

1 dl parmesaanilastuja

mustapippuria myllystä

Ohje