Briejuustodippi ja leipätikut

Tee ulkoilupäivän päätteeksi helppo juustodippi uunissa pehmitetystä brie-juustosta, hunajasta ja yrteistä. Dippaa juustoon rapsakoita ja maukkaita leipätikkuja, joista saat ihanan rapeita paahtamalla ne uunissa. 

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Valmistusaika

Annosmäärä

Tee ulkoilupäivän päätteeksi helppo juustodippi uunissa pehmitetystä brie-juustosta, hunajasta ja yrteistä. Dippaa juustoon rapsakoita ja maukkaita leipätikkuja, joista saat ihanan rapeita paahtamalla ne uunissa. 

 

Reseptistä tulee 4-6 annosta.

Ainesosat

Paahtoleipätikut:

1/2 pkt (à 500 g) Vaasan Isopaahto Täyshyvää

3 rkl oliiviöljyä

1 tl sormisuolaa

Valkosipuli-ruistikut:

1 pkt (320 g) Vaasan Ruispaloja

3 rkl oliiviöljyä

1 valkosipulinkynsi

1 tl kuivattua rosmariinia

Briejuustodippi:

1 (500 g) Briejuustokiekko puukuoressa

2 rkl hunajaa

1 rkl oliiviöljyä

1 oksa rosmariinia

2 rkl hienonnettua timjamia

Lisäksi:

250 g tummia viinirypäleitä

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl tummaa balsamicosiirappia

Ohje