Argentiinalainen chorizohodari

Tämä makuja uhkuva argentiinalainen hodari kätkee sisäänsä tulista chorizomakkaraa, yrttistä chimichurrikastiketta ja raikasta salsaa.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Valmistusaika

Annosmäärä

Tämä makuja uhkuva argentiinalainen hodari kätkee sisäänsä tulista chorizomakkaraa, yrttistä chimichurrikastiketta ja raikasta salsaa.

 

Reseptillä valmistat 6 annosta. Valmistusaika: 25 min

Ainesosat

  • 1 pss Vaasan hodarisämpylöitä, esim. Soft Dog
  • 6 chorizomakkaraa
  • 3 rkl valkosipulimajoneesia

Tomaatti-paprikasalsa

  • 1/2 punasipuli
  • 1/2 suolaa
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 tomaattia
  • 1 suippopaprika
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Chimichurrikastike

  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 vihreä chili
  • 1 ruukku lehtipersiljaa
  • 1/2 ruukkua oreganoa
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl pikkukapriksia
  • noin 1,5 dl oliiviöljyä
Ohje