Akselin hampparit

Kesällä on ihana syödä ulkona, ja hampurilaiset on helppo valmistaa grillissä. Itse tehty srirachamajoneesi tuo näihin hampurilaisiin kivan pikantin maun! 

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä

.

Reseptistä valmistat hampparit neljälle hengelle.

Valmistusaika

Annosmäärä

Kesällä on ihana syödä ulkona, ja hampurilaiset on helppo valmistaa grillissä. Itse tehty srirachamajoneesi tuo näihin hampurilaisiin kivan pikantin maun! 

 

Reseptin on tehnyt Emili Kumpuniemi, osana Emili & Vaasan Arkielämän ruokatreffit -yhteistyötä

.

Reseptistä valmistat hampparit neljälle hengelle.

Ainesosat

  • 1 pussi Vaasan Street Food Soft Bun perunaburgereita
  • 400 g jauhelihaa, TAI
  • 300 g halloumia
  • Suolaa
  • Mustapippurirouhetta
  • 4 siivua cheddarjuustoa (jos käytät jauhelihaa)
  • Rapeita salaatinlehtiä
  • 2 tomaattia
  • 2 maustekurkkua
  • 2 vartta kevätsipulia
  • Ketsuppia

Srirachamajoneesi

  • 1 kananmuna
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • 1 tl sinappia
  • 0,5 tl suolaa
  • 2,5 dl rypsiöljyä tai mietoa oliiviöljyä
  • 2–3 rkl Srirachaa
  • Loraus limemehua
Ohje