Ahven-parsahodari
Raikas ja keväinen kalahodari tarjoaa ahventa uudella tavalla. Hodarin välissä maistuvat myös parsa ja herkullinen kananmunakastike.
Vinkki! Parsan voi sujauttaa hodarin väliin salaatin muodossa raakana ja ohueksi suikaloituna. Myös keitetty, höyrytetty tai grillattu parsa toimii hyvin.
Yhdessä hodarissa on arviolta
- 415 kcal
- 31 g proteiinia
- 29 g hiilihydraatteja
- 17 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 5 g)
- 6 g kuitua
Valmistusaika
Annosmäärä
Raikas ja keväinen kalahodari tarjoaa ahventa uudella tavalla. Hodarin välissä maistuvat myös parsa ja herkullinen kananmunakastike.
Vinkki! Parsan voi sujauttaa hodarin väliin salaatin muodossa raakana ja ohueksi suikaloituna. Myös keitetty, höyrytetty tai grillattu parsa toimii hyvin.
Yhdessä hodarissa on arviolta
- 415 kcal
- 31 g proteiinia
- 29 g hiilihydraatteja
- 17 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 5 g)
- 6 g kuitua