Ahven-parsahodari

Raikas ja keväinen kalahodari tarjoaa ahventa uudella tavalla. Hodarin välissä maistuvat myös parsa ja herkullinen kananmunakastike.

 

Vinkki! Parsan voi sujauttaa hodarin väliin salaatin muodossa raakana ja ohueksi suikaloituna. Myös keitetty, höyrytetty tai grillattu parsa toimii hyvin.

 

Yhdessä hodarissa on arviolta 

  • 415 kcal
  • 31 g proteiinia
  • 29 g hiilihydraatteja
  • 17 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 5 g)
  • 6 g kuitua

Valmistusaika

Annosmäärä

Raikas ja keväinen kalahodari tarjoaa ahventa uudella tavalla. Hodarin välissä maistuvat myös parsa ja herkullinen kananmunakastike.

 

Vinkki! Parsan voi sujauttaa hodarin väliin salaatin muodossa raakana ja ohueksi suikaloituna. Myös keitetty, höyrytetty tai grillattu parsa toimii hyvin.

 

Yhdessä hodarissa on arviolta 

  • 415 kcal
  • 31 g proteiinia
  • 29 g hiilihydraatteja
  • 17 g rasvaa (tyydyttyneitä rasvahappoja 5 g)
  • 6 g kuitua

Ainesosat

  • 6 kpl Vaasan hodarisämpylää, esim. Soft Dog
  • 6 keskikokoista Ahvenfileetä
  • Suolaa
  • Mustapippuria rouhittuna
  • Voita tai öljyä paistamiseen
  • Tuoretta tilliä koristeluun

Kylmä kananmunakastike

  • 2 kananmunaa
  • 200 g kermaviiliä
  • 2 rkl tilliä hienonnettuna
  • 1 tl sinappia
  • Ripaus suolaa
  • Ripaus mustapippuria rouhittuna

Parsasalaatti

  • 500 g vihreää parsaa
  • 8 retiisiä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 (luomu) sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl sitruunan mehua
  • 1/2 tl suolaa
  • Ripaus mustapippuria rouhittuna
Ohje
Kananmunakastike