Ainesosat

Piparimousse:
3 dl vispikermaa
200 g mascarponea
2 rkl tomusokeria
100g pipareita
Tiramisudonitsit:
1 paketti Vaasan OOH donitseja
1 annos piparimoussea
0,5-1 dl vahvaa kahvia kostutukseen
200 g Irish cream & coffee rahkaa
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
Pipari-kinuskidonitsit:
1 paketti Vaasan OOH donitseja
1 annos piparimoussea
25 g pipareita
200 g kinuskikreemiä
Luumu-piparidonitsit:
1 paketti Vaasan OOH donitseja
1 annos piparimoussea
200 g luumu-kanelirahkaa
1 tl kanelia
12 kpl pieniä pipareita

Ohje:

Valmista ensin piparimousse:

Lisää isoon leivontakulhoon kerma, mascarpone sekä tomusokeri ja vatkaa ne jämäkäksi vaahdoksi. Sujauta piparit pakastepussiin ja murskaa ne ihan pieneksi muruksi kaulimen avulla. Kaada piparimuru mascarponevaahtoon ja sekoita. Lusikoi valmis piparimousse pursotinpussiin, missä on tylla.

Tiramisudonitsit:

Keitä vahvaa kahvia ja anna sen jäähtyä. Halkaise donitsit leveyssuunnassa kahtia ja aseta 12 puolikasta työtasolle leikkuupinta ylöspäin.
Kostuta donitsit ensin kahvilla pullasudin tai lusikan avulla. Levitä päälle sen jälkeen irish cream & coffee-rahkaa, pursota piparimoussea haluamallasi tavalla ja viimeistele siivilöimällä reilusti kaakaojauhetta.

Pipari-kinuskidonitsit:

Halkaise donitsit leveyssuunnassa kahtia ja aseta 12 puolikasta työtasolle leikkuupinta ylöspäin. Sujauta piparit pakastepussiin ja murskaa ne pieneksi muruksi
kaulimen avulla. Levitä donitsien päälle ensin kinuskikreemiä, pursota piparimoussea haluamallasi tavalla ja viimeistele piparimurulla.

Luumu-piparidonitsit:

Valmista piparimousse yllä olevan ohjeen mukaan. Halkaise donitsit leveyssuunnassa kahtia ja aseta 12 puolikasta työtasolle leikkuupinta ylöspäin.
Levitä donitsien päälle ensin luumu-kanelirahkaa, pursota piparimoussea haluamallasi tavalla ja viimeistele kanelilla sekä piparilla.