Ainesosat

8 kpl jättikatkarapuja
20 g gochujangkastiketta
1/2 kpl yksikynsistä valkosipulia hienonnettuna
50 g rypsiöljyä
1 kpl jalopenoa renkaana
1 ruukku minttua
1 ruukku shisolehteä
1 ruukku korianteria
30 g mungpavun ituja
10 g rapeaa maissia
2 kpl limeä
50 g oliiviöljyä
Avokaadokreemi:
1 kpl avokadoa
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 tl limenmehua
4 tippaa tabascoa
suolaa

Ohje:

Tee ensin avokadokreemi; poista avokadosta kuori ja kivi. Sekoita sitten kaikki ainekset keskenään ja soseuta.

Mausta ravut gochujangkastikkeella, rypsiöljyllä, hienonnetulla valkosipulilla sekä limenkuorella. Lisää joukkoon yrttien lehdet ja mungpavun idut. Mausta yrttisalaatti yhden limen kuorella  ja mehulla sekä oliiviöljyllä.

Lämmitä baot ohjeiden mukaan. Pursota pohjalle avokadokreemi, aseta jättikatkaravut ja yrttisalaatti väliin sekä pursota avokadokreemi päälle. Koristele annos jalapenolla ja rapealla maissilla. Voit puristaa myös limen mehua päälle halutessasi.