Ainesosat
4 | kokonaista kardemumman palkoa |
2 tl | korianterin siemeniä |
2 tl | juustokuminaa |
2 tl | garam masalaa |
500 g | lampaan paistia kuutioina |
8 palaa | Vaasan Koulunäkki Kuntoa |
2 rkl | öljyä |
2 | sipulia |
4 | valkosipulinkynttä |
2 | vihreää chiliä |
3 dl | kasvislientä |
1 prk | kookosmaitoa |
200 g | pinaatinlehtiä |
suolaa | |
mustapippuria |
Ohje:
Murskaa kardemummat, korianterin siemenet, juustokumina ja caram masala huhmareessa ja ripottele lihapalojen päälle. Silppua joukkoon myös näkkileivät. Anna maustua. Kuumenna öljy padassa ja kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chilit noin 5 min miedolla lämmöllä. Lisää lammaskuutiot mausteineen ja ruskista hetki, että saavat kauniin värin. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito ja kuumenna kiehuvaksi. Peitä ruoka kannella ja anna hautua noin 30-50 min. Silppua pinaatinlehdet ja lisää lopuksi pataan. Anna kiehahtaa. Tarjoile!