Ainesosat

Vaasan Kotiuunin Munkkirinkelit
Kinuskikastike
Tomusokeri
Mansikkamehu
Punainen elintarvikeväri
Sormisuolakide
Sokeri
Koristeluun vadelmia, pensasmustikoita, macarons-leivoksia ja mini-pretzelejä

Ohje:

Kuorruta huoneenlämmössä sulatetut munkkirinkelit kolmella tapaa:

  1. Dippaa osa munkeista kinuskikastikkeessa ja ripottele päälle muutamia sormisuolakiteitä.
  2. Värjää tomusokerista ja mansikkamehusta sekoitettu kuorrute muutamalla tipalla punaista elintarvikeväriä, jotta kuorrutteesta tulee herkullisen vaaleanpunainen. Kasta osa munkkirinkeleistä kuorrutteessa.
  3. Lämmitä muutama munkeista pakkauksen ohjeen mukaan uunissa ja pyörittele munkit perinteisesti sokerissa.

Kokoa tarjoilulautaselle kuorrutettuja ja sokeroituja munkkeja. Koristele tuoreilla vadelmilla, pensasmustikoilla, macarons-leivoksilla ja mini-pretzeleillä. Siivilöi munkkikakun päälle tomusokeria.