Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Munkkirinkelit | |
Kinuskikastike | |
Tomusokeri | |
Mansikkamehu | |
Punainen elintarvikeväri | |
Sormisuolakide | |
Sokeri | |
Koristeluun vadelmia, pensasmustikoita, macarons-leivoksia ja mini-pretzelejä |
Ohje:
Kuorruta huoneenlämmössä sulatetut munkkirinkelit kolmella tapaa:
- Dippaa osa munkeista kinuskikastikkeessa ja ripottele päälle muutamia sormisuolakiteitä.
- Värjää tomusokerista ja mansikkamehusta sekoitettu kuorrute muutamalla tipalla punaista elintarvikeväriä, jotta kuorrutteesta tulee herkullisen vaaleanpunainen. Kasta osa munkkirinkeleistä kuorrutteessa.
- Lämmitä muutama munkeista pakkauksen ohjeen mukaan uunissa ja pyörittele munkit perinteisesti sokerissa.
Kokoa tarjoilulautaselle kuorrutettuja ja sokeroituja munkkeja. Koristele tuoreilla vadelmilla, pensasmustikoilla, macarons-leivoksilla ja mini-pretzeleillä. Siivilöi munkkikakun päälle tomusokeria.