Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR sämpylöitä |
4 kpl | Naughty BRGR burgeripihviä |
2 dl | Naugthy BRGR Base aioli |
1 dl | Smetanaa |
1 rkl | Oliiviöljyä |
100 g | Salamia, suikaloituna |
1 | Punainen paprika |
1 | Keltasipuli, kuorittuna ja kuutioituna |
4 viipaletta | Keltasipulia |
1 | Valkosipulinkynsi, kuorittuna ja hienonnettuna |
1 rkl | Paprikajauhetta |
1/2 dl | Valkoviinietikkaa |
1/2 dl | Sokeria |
100 g | Emmentaljuustoa |
4 tl | Naugthy BRGR-suolaa |
Suolaa ja pippuria |
Ohje:
Sekoita aioli ja smetana. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi paprika ja sipuli.
Kuullota suikaloitu salami ja lisää joukkoon vihanneskuutiot, valkosipuli ja paprikajauhe. Kypsennä keskilämmöllä 5 minuuttia ja lisää joukkoon etikka ja sokeri. Kypsennä kunnes lähes kaikki nesteestä on haihtunut. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Raasta juusto hienoksi raasteeksi.
Paahda sämpylät uunissa 180 asteessa 3 minuuttia tai pannulla. Mausta pihvit kauttaaltaan BRGR-suolalla ja grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli.
Levitä majoneesi sämpylän leikkauspinnoille ja kokoa burgeri reseptin aineksista niin, että raaka sipuliviipale tulee pihvin alle.
Juustoraasteen ei tarvitse olla tässä reseptissä sulanutta, mutta sitä pitää olla runsaasti!