Ainesosat

4 kpl Vaasan The DOG-sämpylöitä
4 kpl Nakkia
1 dl Naughty BRGR Base aiolio
1/2 dl Smetanaa
1 rkl Oliiviöljyä
50 g Salamia
1/2 Punainen paprika
1/2 Keltasipuli, kuorittuna ja kuutioituna
1 Valkosipulinkynsi, kuorittuna ja hienonnettuna
1/2 rkl Paprikajauhetta
1/2 dl Valkoviinietikkaa
1/2 dl Sokeria
50 g Emmentaljuustoa
Suolaa ja pippuria

Ohje:

Sekoita aioli ja smetana. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi paprika ja sipuli.

Kuullota suikaloitu salami ja lisää joukkoon vihanneskuutiot, valkosipuli ja paprikajauhe. Kypsennä keskilämmöllä 5 minuuttia ja lisää joukkoon etikka ja sokeri. Kypsennä kunnes lähes kaikki nesteestä on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Raasta juusto valmiiksi hienoksi raasteeksi.

Paahda sämpylät uunissa 180 asteessa 3 minuuttia.

Grillaa nakit tai lämmitä kattilassa kuumassa, suolalla maustetussa vedessä. Kokoa hodari reseptin aineksista ja tarjoa.

Juustoraasteen ei tarvitse olla tässä reseptissä sulanutta, mutta sitä pitää olla runsaasti!