Ainesosat
8 viipaletta | Vaasan Ruispalat Ohut Herkkua |
100 g | herneitä |
50 g | kovaa juustoa |
50 g | manteleita |
0,5 dl | oliiviöljyä |
50 g | haluamiasi yrttejä |
1 rkl | sitruunan mehua |
suolaa | |
mustapippuria | |
2 rkl | tuorejuustoa |
100 g | fetaa |
0,5 dl | maitoa kostutukseen |
Ohje:
Paahda mantelit pannulla ja mittaa sitten herneet, juusto, yrtit, sitruunan mehu sekä mantelit monitoimikoneen kulhoon. Aja massa tasaiseksi ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Lisää öljyä tarvittaessa.
Sekoita tuorejuusto peston joukkoon ja murusta feta.
Kostuta ruispaloja kevyesti maidolla. Levitä leipäpalan päälle kerros pestoa ja ripottele päälle fetaa.
Rullaa leipä tiiviiksi rullaksi ja paina rulla kiinni kahdella coktailtikulla. Leikkaa rulla kahtia ja nauti!