Ainesosat
Vaasan Kotiuunin Rukiisia Cocktailpiirakoita | |
Wasabi-kalatahnalla täytetyt cocktailpiirakat | Kalasäilykettä, ranskankermaa, wasabia, sitruunanmehua, tilliä, kevätsipulia, kurkkua |
Tomaatti-ricotta cocktailpiirakat | Ricottaa, babypinaattia, kirsikkatomaatteja, mustapippuria |
Mansikka-mascarpone cocktailpiirakat | Kuohukermaa, mascarponea, tomusokeria, mansikoita, minttua |
Kiivi-kinuski cocktailpiirakat | Kinuskituorejuustoa, kiiviä, kinuskikastiketta |
Ohje:
Paista Vaasan Kotiuunin Rukiiset Cocktailpiirakat pakkauksen ohjeen mukaan ja tuunaa puolet pussista makeiksi leivoksiksi ja puolet suolaisiksi tarjottaviksi.
Wasabi-kalatahnalla täytetyt cocktailpiirakat
Sekoita purkillinen liemestä valutettua kalasäilykettä (suomalainen luonnonkalasäilyke tai MSC-tonnikala) ja purkillinen ranskankermaa kulhossa. Mausta 1-2 rkl wasabia, 1 rkl sitruunanmehua ja 1/2 dl tuoretta, hienonnettua tilliä. Levitä tahnaa paistettujen Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoiden päälle. Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla ja kurkkulastuilla.
Tomaatti-ricotta cocktailpiirakat
Levitä paistetuille, jäähdytetyille Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoille ricottaa. Lisää päälle tuoretta babypinaattia hienonnettuna sekä viipaloituja kirsikkatomaatteja. Rouhaise pinnalle mustapippuria myllystä.
Mansikka-mascarpone cocktailpiirakat
Vatkaa 1 dl kuohukermaa vaahdoksi, lisää siihen purkillinen (250 g) mascarponea ja 1 dl tomusokeria ja sekoita. Levitä mascarponevaahtoa paistetuille, jäähdytetyille Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoille. Lisää päälle viipaloituja mansikoita ja tuoretta minttua.
Kiivi-kinuski cocktailpiirakat
Levitä paistettujen, jäähdytettyjen Vaasan Kotiuunin cocktailpiirakoiden päälle kinuskituorejuustoa. Koristele viipaloidulla kiivillä ja kinuskikastikkeella.