Ainesosat
4 kpl | Vaasan The BRGR -hampurilaissämpylää |
4 | Kalaonni vanhanajan haukipihviä |
salaatinlehteä | |
6-8 | retiisiä |
Skagenröra: | |
300 g | perattuja jokiravunpyrstöjä |
100 g | mätiä (esim. kirjolohen) |
1 | pieni punasipuli |
1 dl | majoneesia |
1 dl | ranskankermaa |
2 rkl | hienonnettua tilliä |
1/4 tl | suolaa |
ripaus mustapippuria rouhittuna |
Ohje:
Ohje hauki-skagen burgerille:
Valmista skagenröra: Valuta ravunpyrstöt, ja jos käytät pakastettua mätiä, sulata ja valuta myös se. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki skagenröran ainekset keskenään. Jätä halutessasi osa mädistä koristeluun.
Kuumenna haukipihvit pannulla, uunissa tai grillissä.
Paahda sämpylät. Viipaloi retiisit.
Kokoa burgerit: laita paahdetulle sämpyläpohjalle salaatinlehtiä, haukipihvi, skagenröraa sekä retiisejä. Nosta kansi päälle. Koristele burgerit halutessasi mädillä.
Vinkki! Juhlavampi rapusalaatti syntyy jokiravun pyrstöistä, mutta voit hyvin tehdä sen myös katkaravuista.
Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä
Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.
Tutustu