Ainesosat
8 | Vaasan Hapankorppua |
Kinkku-kapristäyte: | |
50 g | ylikypsää kinkkua tai palvikinkkua pieninä kuutioina |
1½ dl (75 g) | juustoraastetta |
1 | kananmuna |
1-2 rkl | sinappi-kurkkusalaattia |
1 rkl | kapriksia hienonnettuna |
Herkkusienitäyte: | |
50 g | tuoreita herkkusieniä viipaloituna |
pala (25g) | purjoa hienonnettuna |
1½ dl (75 g) | juustoraastetta |
1 | kananmuna |
½ dl | viipaloituja vihreitä oliiveja |
½ tl | yrttisuolaa |
½ tl | kuivattua rakuunaa |
Koristeluun: | kuutioitua paprikaa ja purjorenkaita |
Ohje:
Levitä hapankorput uunipellille leivinpaperin päälle. Valmista haluamasi täyte sekoittamalla ainekset keskenään. Lusikoi täyte hapankorppujen päälle. Kuorruta uunissa 225 asteessa noin 5 minuuttia. Koristele paprikakuutioilla ja purjorenkailla.