Ainesosat
4 kpl | Dark Dog -sämpylöitä |
Kaalisalaatti | |
¼ | kaalia |
1 kpl | porkkanaa |
10 kpl | vihreää papua |
50 g | suolapähkinää |
6 kpl | kirsikkatomaattia |
1 ruukku | korianteria |
½ | mango |
2 oksaa | kevätsipulia |
pala | retikkaa |
1/4 | punaista chiliä |
Nam-jim kastike | |
2 kpl | punaista chiliä |
2 kpl | tomaattia |
6 kpl | limeä, mehuksi puristettuna |
½ dl | kalakastiketta |
3 rkl | ruokosokeria |
1 ruukku | korianteria |
Seesaminsiemenmajoneesi | |
1 dl | valmista majoneesia |
2 rkl | seesaminsiemenöljyä |
2 rkl | paahdettuja sesaminsiemeniä |
1 rkl | limenmehua |
suolaa |
Ohje:
Kaalisalaaatti
Leikkaa kaali, retikka ja porkkana suikaleiksi. Leikkaa papu viiluiksi ja ryöppää nopeasti.
Leikkaa tomaatti ja mango kuutioiksi, hienonna korianteri ja kevätsipuli.
Paahda suolapähkinät 180C uunissa 5 minuuttia. Sekoita kaikki ainekset ja mausta nam-jim kastikeella.
Nam-jim kastike
Sekoita ainekset.
Seesaminsiemenmajoneesi
Sekoita ainekset.
Kokoaminen
Aseta maustettu kaalisalaatti lämmitetyn sämpylän sisään. Pursota majoneesi ja koristele yrteillä, seesaminsiemenillä sekä limen kuorella.