Ainesosat
4 kpl | Vaasan Soft Dog hotdog sämpylää |
4 | bratwurst nakkia |
curryjauhetta | |
1 | kevätsipuli hienonnettuna |
Curryketsuppi: | |
1/2 | sipuli |
öljyä kuullottamiseen | |
1 dl | paseerattua tomaattia |
1 rkl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | sokeria |
1 tl | worchestershire-kastiketta |
1/2 tl | curryjauhetta |
ripaus suolaa | |
Olutsipulit: | |
3 | sipulia |
2-3 rkl | voita |
1 1/2 dl | olutta |
1 rkl | hunajaa |
1 tl | sinappia |
1/2 tl | suolaa |
Ohje:
Tee curryketsuppi: Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia pienen kattilan pohjalla öljyssä ja lisää paseerattu tomaatti, etikka, sokeri, worchestershire-kastike, curry ja suola. Anna hautua ilman kantta 10 minuuttia.
Valmista sipulit: Kuori ja viipaloi sipulit ja kuullota niitä voissa pannulla noin 5 minuuttia. Lisää olut ja anna hautua ilman kantta 15–20 minuuttia niin, että neste haihtuu sipuleista. Mausta hunajalla, sinapilla ja suolalla.
Lämmitä sämpylät.
Tee nakkeihin viiltoja ja paista ne paistinpannulla.
Kokoa hodarit laittamalla sämpylöiden väliin nakit, sipulia sekä ketsuppia. Koristele currylla ja kevätsipulilla.
Vinkki! Täydennä currywurst-hodarinautinto kylmällä saksalaisella vehnäoluella. Tämä setti toimii myös Oktoberfest-juhlien kattauksessa!