Ainesosat
2 viipaletta | Pikkupaahto Graham leipää |
1 siivu | Palvikinkkua |
1 | Uppomuna |
1 rkl | Valkoviinietikkaa |
Rucolaa | |
1 rkl | Oliiviöljyä |
Mustapippuria ja sormisuolaa |
Ohje:
Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja kaada joukkoon etikka. Sekoite vettä kauhalla, jotta saat aikaan pyörteen. Riko huoneenlämpöinen kananmuna kahvikuppiin ja kaada varovasti veteen. Kypsennä kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia ja nosta reikakauhalla vedestä. Lämmitä pannussa oliiviöljy ja pyöräytä rucola siinä nopeasti ja mausta suolalla.
Kokoa leipä:
1. Pikkupaahto viipale – 1/2 rucolasta – kinkkusiivu – 2. Pikkupaahto viipale – loput rucolat – uppomuna – rouhi mustapippuri ja ripottele päälle sormisuola.