Ainesosat
1 pkt (4 kpl) | Vaasan The Bao höyrysämpylöitä |
4 kpl | broilerin reisipalaa, luutonta |
50 g | Cornflakes maissihiutaleita |
100 g | pankojauhoja |
50 g | vehnäjauhoja |
2 kpl | kananmunaa |
100 g | kurkkua |
60 g | porkkanaa |
50 g | riisiviinietikkaa |
50 g | sokeria |
50 g | vettä |
1/2 kpl | chilia, renkaina |
1 kpl | korianteria, ruukussa |
Gochujang-majoneesia: | |
80 g | majoneesia |
1 g | sitruunamehua |
10 g | gochujang-tahnaa |
Ohje:
Valmista ensin gochujang-majoneesi sekoittamalla sen ainekset keskenään.
Leivitä sitten broilerit vehnäjauho, kananmuna ja panko-cornflakes seoksessa. Paista pannussa rapeaksi.
Pikkelöi seuraavaksi kasvikset: pilko porkkana ja kurkku kulhoon, kiehauta riisiviinietikka, vesi ja sokeri kattilassa ja kaada kasvisten päälle. Anna maustua vähintään 2h.
Lämmitä baot ohjeen mukaan joko höyryttämällä tai mikrossa. Pursota pohjalle majoneesia, aseta rapea broileri väliin ja pikkelöidyt kasvikset sekä pursota majoneesia päälle. Koristele annos korianterille ja chilillä.