Ainesosat

1 pkt (4 kpl) Vaasan The Bao höyrysämpylöitä
4 kpl broilerin reisipalaa, luutonta
50 g Cornflakes maissihiutaleita
100 g pankojauhoja
50 g vehnäjauhoja
2 kpl kananmunaa
100 g kurkkua
60 g porkkanaa
50 g riisiviinietikkaa
50 g sokeria
50 g vettä
1/2 kpl chilia, renkaina
1 kpl korianteria, ruukussa
Gochujang-majoneesia:
80 g majoneesia
1 g sitruunamehua
10 g gochujang-tahnaa

Ohje:

Valmista ensin gochujang-majoneesi sekoittamalla sen ainekset keskenään.

Leivitä sitten broilerit vehnäjauho, kananmuna ja panko-cornflakes seoksessa. Paista pannussa rapeaksi.

Pikkelöi seuraavaksi kasvikset: pilko porkkana ja kurkku kulhoon, kiehauta riisiviinietikka, vesi ja sokeri kattilassa ja kaada kasvisten päälle. Anna maustua vähintään 2h.

Lämmitä baot ohjeen mukaan joko höyryttämällä tai mikrossa. Pursota pohjalle majoneesia, aseta rapea broileri väliin ja pikkelöidyt kasvikset sekä pursota majoneesia päälle. Koristele annos korianterille ja chilillä.