Ainesosat
3 viipaletta | Pikkupaahto Graham -leipää |
200g | Kalkkunaleikettä |
4 siivu | Pekonia |
50g | Pehmeää fetaa tai salaattijuustoa |
2 rkl | Majoneesia |
1/4 viipaloitua | Punasipulia |
Mustapippuria ja suolaa |
Ohje:
Mausta kalkkunaleikkeet suolalla ja pippurilla, paista molemmin puolin ja leikkaa viipaleiksi. Paista pekoni ja pese salaatti. Murskaa feta kulhoon ja lisää sekaan majoneesi, mausta pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Paahda leipäviipaleet pannulla tai leivänpaahtimessa.
Kokoa leipä:
1. Pikkupaahto viipale – salaatinlehti – 2 pekoniviipaletta – 1/2 kalkkunaleikkeestä – 1/2 punasipulista – majoneesi – 2. Pikkupaahto viipale – salaatinlehti – 2 pekoniviipaletta – 1/2 kalkkunaleikkeestä – 1/2 punasipulista – majoneesi – 3. Pikkupaahto viipale