Ainesosat

2 kpl Vaasan The Wrap rullaleipää
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
1 tl chilijauhetta
1 prk (400g) tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
2 kananmunaa
tabascoa
1 kypsä avokado paloiteltuna

Ohje:

Leikkaa wrapit kolmioiksi ja paahda ne rapeiksi kuivalla (trangia)pannulla.

Kuori ja hienonna sipuli ja valko­sipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia, kunnes se on läpikuultavaa. Lisää valkosipuli ja chilijauhe, paista vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja anna kastikkeen muhia noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Tee kastikkeeseen lusikalla kaksi koloa ja riko niihin munat. Anna kypsyä, kunnes valkuainen on hyytynyt. Mausta munat suolalla, mustapippurilla ja muutamalla tipalla tabascoa.

Tarjoile chilaquiles paahdettujen wrap-kolmioiden ja avokadon kera.


Vaasan The Wrap

Tuore ja maistuva kotimainen wrap helppoon ja nopeaan ruoanlaittoon.

Tutustu