Ainesosat
2 kpl | Vaasan The Wrap rullaleipää |
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
2 rkl | öljyä |
1 tl | chilijauhetta |
1 prk (400g) | tomaattimurskaa |
suolaa | |
pippuria | |
2 | kananmunaa |
tabascoa | |
1 | kypsä avokado paloiteltuna |
Ohje:
Leikkaa wrapit kolmioiksi ja paahda ne rapeiksi kuivalla (trangia)pannulla.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia, kunnes se on läpikuultavaa. Lisää valkosipuli ja chilijauhe, paista vielä hetki.
Lisää tomaattimurska ja anna kastikkeen muhia noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tee kastikkeeseen lusikalla kaksi koloa ja riko niihin munat. Anna kypsyä, kunnes valkuainen on hyytynyt. Mausta munat suolalla, mustapippurilla ja muutamalla tipalla tabascoa.
Tarjoile chilaquiles paahdettujen wrap-kolmioiden ja avokadon kera.