Ainesosat
8 v | Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaletta |
3 rkl | japanilaista soijakastiketta |
3 rkl | seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia) |
2 rkl | seesamiöljyä |
2 rkl | raastettua inkivääriä |
Caesarsalaatti: | |
2 kpl | romaine- tai sydänsalaattia |
1,5 dl | parmesaania (+ lisää tarjoiluun) |
1 dl | majoneesia |
1/2 | sitruuna |
1 | valkosipulinkynsi |
1 tl | Dijon-sinappia |
Ohje:
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Leikkaa leipä kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset krutonkeihin ja levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes krutongit ovat rapeita. Muista että krutongit myös kovettuu uunin jälkeen.
Purista sitruunamehu, raasta parmesaani ja valkosipulinkynsi. Sekoita majoneesi, parmesaani, sitruunamehu, valkosipuli ja sinappi keskenään. Sekoita kastike revityn salaatin joukkoon, lisää krutongit ja lisää parmesaania