Ainesosat

8 v Vaasan Taika Täysjyväkauraviipaletta
3 rkl japanilaista soijakastiketta
3 rkl seesaminsiemeniä (mustia ja valkoisia)
2 rkl seesamiöljyä
2 rkl raastettua inkivääriä
Caesarsalaatti:
2 kpl romaine- tai sydänsalaattia
1,5 dl parmesaania (+ lisää tarjoiluun)
1 dl majoneesia
1/2 sitruuna
1 valkosipulinkynsi
1 tl Dijon-sinappia

Ohje:

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Leikkaa leipä kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset krutonkeihin ja levitä ne pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunissa noin 20 minuuttia, tai kunnes krutongit ovat rapeita. Muista että krutongit myös kovettuu uunin jälkeen.

Purista sitruunamehu, raasta parmesaani ja valkosipulinkynsi. Sekoita majoneesi, parmesaani, sitruunamehu, valkosipuli ja sinappi keskenään. Sekoita kastike revityn salaatin joukkoon, lisää krutongit ja lisää parmesaania