Ainesosat
4 kpl | Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä |
4 kpl | bratwursteja esim. Saarioisten Grilliwurst Yrtti-Bratwurst |
4 siivua | cheddarjuustoa |
80 g | kuutioitua pekonia |
80 g | kurttukaalia eli savoijinkaalia |
60 g | säilöttyä tai grillattua punaista paprikaa |
valkoviinietikkaa | |
suolaa | |
pippuria | |
Karkea sinappi-majoneesikastike | |
2–3 rkl | karkeaa sinappia |
3–4 rkl | majoneesia |
Ohje:
Paista kurttukaali yhdessä valkoviinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Sekoita se siivutetun punaisen paprikan kanssa. Leikkaa bratwurstit pituussuunnassa ja paista tai grillaa ne. Paista myös pekonit cheddarjuuston kanssa. Grillaa tai paahda sämpylät.
Rakenna hodarit lisäämällä bratwurstien päälle kaali- ja paprikasekoitus sekä muut ainekset. Tarjoile kurttukaalin sekä ranskalaisten tai rapeiden perunalastuja ja sinappi-majoneesikastikkeen kanssa.