Ainesosat

4 kpl Vaasan Mini Hot Dog -sämpylöitä
4 kpl bratwursteja esim. Saari­oisten Grilliwurst Yrtti-Bratwurst
4 siivua cheddarjuustoa
80 g kuutioitua pekonia
80 g kurttukaalia eli savoijinkaalia
60 g säilöttyä tai grillattua punaista paprikaa
valkoviinietikkaa
suolaa
pippuria
Karkea sinappi-majoneesi­­kastike
2–3 rkl karkeaa sinappia
3–4 rkl majoneesia

Ohje:

Paista kurttukaali yhdessä valkoviinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Sekoita se siivutetun punaisen paprikan kanssa. Leikkaa bratwurstit pituussuunnassa ja paista tai grillaa ne. Paista myös pekonit cheddarjuuston kanssa. Grillaa tai paahda sämpylät.

Rakenna hodarit lisäämällä bratwurstien päälle kaali- ja paprikasekoitus sekä muut ainekset. Tarjoile kurttukaalin sekä ranskalaisten tai rapeiden perunalastuja ja sinappi-majoneesikastikkeen kanssa.