Ainesosat

noin 4 annosta
1 ps Vaasan Soft Dog -sämpylää
1 pakkaus Harjun makkaratehtaan savuinen mustapippuri
BBQ-kastike Löydät kaupan hyllyltä valmiina
Ranch kastike
2 dl smetanaa
1 valkosipulin kynsi
1/3 nippu persiljaa
mustapippuria
ripaus suolaa
Punasipulihilloke
1 iso punasipuli
0,5 dl vettä
0,5 dl sokeria
0,5 dl punaviinietikkaa

Ohje:

Ranch kastike:

Silppua persilja, raasta valkosipuli, lisää suola ja mustapippuri kulhoon, jossa on jo smetana. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Punasipulihillo:

Kuori ja leikkaa punasipuli kuutioiksi. Lisää pannulle sipuli, sokeri, punaviinietikka ja tilkka vettä. Anna hetken kiehua kasaan ja ota sivuun jäähtymään.

Kasaamisohje:

Levitä bbq kastike sämpylän molemmille sisäpuolille ja aseta keskelle nakki tai makkara. Laita päälle ranch ja punasipulihillo.