Ainesosat
1 pss | Vaasan Ruissipsejä |
2 | munakoisoa |
1 rkl | tahinia |
3 rkl | sitruunan mehua |
3 rkl | oliiviöljyä |
½ tl | savustettua paprikajauhetta |
1 rkl | silputtua persiljaa |
½ tl | suolaa |
mustapippuria |
Ohje:
Tee munakoisoihin muutamia reikiä haarukalla ja kypsennä niitä kokonaisina 200 asteisessa uunissa noin tunti. Käännä muutaman kerran paiston aikana, kunnes munakoisot ovat ihan pehmeitä. Poista kuoret ja laita koisot metalliseen siivilään. Riko rakenne haarukalla ja anna ylimääräisen nesteen valua pois. Valuta näin puoli tuntia ja sekoita välillä. Laita munakoisot kulhoon, lisää loput aineet ja sekoita. Tarkasta maut ja anna Baba Ganoushin vetäytyä hetki jääkaapissa, jotta maut tasoittuvat.