Ainesosat
8:lle hengelle | |
8 | Vaasan Ruispalat Saaristo -leipää |
500 g | uusia perunoita |
1 nippu | (villi)rucolaa |
8 | aurinkokuivattua tomaattia |
3-4 rkl | kylmäpuristettua öljyä |
parmesaanilastuja | |
2 rkl | lehtipersiljaa pilkottuna |
kapriksia |
Ohje:
Pese ja keitä perunat suolalla maustetussa vedessä al denteksi. Jäähdytä perunat ja viipaloi ne. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja hienonna rucola. Pienet lehdet voit jättää kokonaisiksi. Sekoita perunat, aurinkokuivatut tomaatit ja rucola keskenään. Lisää sekaan oliiviöljy, suolaa ja mustapippuria. Laita leipäviipaleen päälle paahtopaistiviipale ja rucolaperunasalaattia. Koristele parmesaanilastuilla, lehtipersiljalla ja kapriksilla.