Ainesosat
4 annosta | |
4 | Lapin Rieska ohraa |
4 rkl | säilöttyjen artisokkien öljyä (tai valkosipuliöljyä) |
100 g | pecorinojuustoa raastettuna (tai parmesaania) |
8 | säilöttyä artisokan sydäntä lohkottuina |
200 g | minitomaatteja |
tuoretta rosmariinia |
Ohje:
Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Asettele rieskat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja sivele niille artisokkien säilöntäöljyä. Ripottele päälle juustoraaste ja artisokkalohkot. Paista uunin keskitasolla 220 asteessa 5 – 6 minuuttia. Puolita pizzojen paistuessa minitomaatit ja riivi rosmariinin lehdet oksista. Viimeistele kypsät pizzat minitomaatin puolikkailla ja rosmariinilla. Tarjoile heti.