Ainesosat

1 pss Vaasan Soft Dog .hodarisämpylöitä
6 chorizomakkaraa
3 rkl valkosipulimajoneesia
Tomaatti-paprikasalsa:
1/2 punasipuli
1/2 suolaa
1 rkl punaviinietikkaa
2 tomaattia
1 suippopaprika
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
Chimichurrikastike:
2 valkosipulinkynttä
1 vihreä chili
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 ruukkua oreganoa
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl pikkukapriksia
noin 1,5 dl oliiviöljyä

Ohje:

Tee ensi tomaatti-paprikasalsa: kuori sipuli ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi, laita kulhoon suolan ja etikan kanssa. Kuutioi tomaatit ja paprika, yhdistä ne sipuliseokseen öljyn ja hienonnetun lehtipersiljan kanssa.

Tee kastike: kuori ja pilko valkosipulit, viipaloi chili ja laita ne tehosekoittimeen hienonnettujen yrttien, etikan ja kapristen kanssa. Käynnistä tehosekoitin ja kaada öljy joukkoon ohuena nauhana. Lisää öljyä sen verran, että kastike on pestomaisen paksua.

Paista makkarat pannulla ja grilllissä. Lämmitä hodarisämpylät.

Sivele halutessasi sämpylöille majoneesia ja täytä ne makkaralla ja tomaattipaprikasalsalla. Viimeistele chimichurrikastikkeella.