Ainesosat
4 | Vaasan The BRGR hampurilaissämpylää |
Adobo-kana: | |
3 | maustamatonta broilerin koipireittä |
4-5 | valkosipulinkynttä |
1 dl | punaviinietikkaa |
1 dl | soijakastiketta |
1/2 dl | fariinisokeria |
Punakaali-slaw: | |
150 g | punakaalia |
1 | iso porkkana |
1/2 dl | rypsiöljyä |
2 rkl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | hunajaa |
ripaus suolaa | |
Hoisin-ketsuppi: | |
1/2 dl | ketsuppia |
1 rkl | hoisin-kastiketta |
1 tl | limetin-mehua |
Ohje:
Valmista ensin broilerin koipien marinadi: kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita punaviinietikka, soijakastike, fariinisokeri ja valkosipuli. Siirrä koivet kestävään pakastuspussiin ja kaada marinadi pussiin. Siirrä jääkaappiin ja anna marinoitua yön yli. Kääntele pussia muutamia kertoja.
Nosta broilerin koivet ja kaada myös marinadi uunivuokaan. Paista koipia marinadissa 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia, kunnes liha alkaa irrota luista.
Kaada vuoasta 2 dl marinadilientä pieneen kattilaan. Keitä lientä kasaan ilman kantta, niin, että sitä on jäljellä 1/2 dl.
Riivi lihat koivista kulhoon ja sekoita kokoonkeitetty marinadi lihaan.
Suikaloi kaali, kuori ja raasta porkkanat. Sekoita slaw´n aineet keskenään.
Sekoita hoisin-ketsupi aineet keskenään.
Paahda sämpylät ja levitä pohjalle ketsuppia. Asettele päälle kanaa ja punakaali-slaw´ta. Levitä kannelle ketsuppia ja aseta paikoilleen.
Vaasan The BRGR Gourmet burgerisämpylä
Muhkea ja kiiltäväpintainen premium brgr-sämpylä, jossa reilusti makua ja aavistuksen verran makeutta. Sämpylät ovat valmistettu Suomessa ja pakkauksessa on 6 isoa sämpylää, joilla kokkaat nälkäisellekin kaveriporukalle.
Tutustu