Reseptit nopeaan nälkään
Täältä löydät kaikki F1-reseptit. Nopean pysähdyksen burgerit ja dogit ruokkivat nälkäisenkin kotikatsomon.
Täältä löydät kaikki F1-reseptit. Nopean pysähdyksen burgerit ja dogit ruokkivat nälkäisenkin kotikatsomon.
Sekoita kulhossa minttu ja jugurtti, mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Höylää juustohöylällä keräkaali ohuiksi viipaleiksi. Lisää kaali, ripaus
suolaa, omenaviinietikka ja puristele kulhossa niin kauan, kunnes kaalista irtoaa nestettä. Grillaa Merques ̈nakit ̈. Lämmitä The DOG sämpylät
uunissa tai pannulla. Kokoa ainekset haluamassasi järjestyksessä sämpylän sisään.
Sekoita sweet-chilikastike ja creme fraiche keskenään. Paista kevätkääryleet pakkauksen ohjeiden mukaan. Lämmitä MINI DOGI sämpylät uunissa
tai pannulla. Kokoa tässä järjestyksessä: sweet-chili creme fraiche, kiinankaali, 2 kevätkäärylettä, voit vielä valuttaa pullosta sweet-chilikastiketta
kevätkääryleiden päälle.
Ryöppää parsat nopeasti kiehuvassa vedessä tai grillaa ja leikka puoliksi. Leikkaa pahdetut paprikat viipaleiksi. Paista tai grillaa chorizonakit ja
leikkaa puoliksi. Paahda LIL ́ BRGR sämpylät pannulla tai uunissa. Levitä sämpylän hattuun ja pohjaan aijoli. Pohjan päälle salaatti, 4 Chorizon
puolikasta, punasipulihillo, 6 puolikasta parsaa, hattu päälle ja tarjoile.
Leikkaa munakoiso noin 1-1,5cm kiekoiksi, ripottele molemmille puolille suolaa ja nosta talouspaperin päälle itkemään. Sekoita sitruunan mehu, kuori ja majoneesi keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista itkeneet munakoisot pannulla tai grillissä ja paahda LIL ́ BRGR sämpylät. Levitä sämpylän hattuun ja pohjaan sitruunamajoneesi. Vuole kuorimaveitsellä pohjan päälle pecorinoa, sitten munakoiso, tomaattiviipale, taas pecorinoa, salaatti ja hattu päälle.
Grillaa tai paista pannulla naudan ulkofilee pihvit haluamaasi kypsyyteen ja sivele pintaan vaahterasiirappi. Paahda The BRGR sämpylät pannulla tai
uunissa. Levitä sämpylän hattuun ja pohjaan majoneesi. Kasaa pohjan päälle pihvi, savujuusto, tomaatti viipale, 2 suolakurkku viipaletta, salaatinlehti
ja kumoa hattu päälle.
Laita kaikki ainekset The DOGin väliin. Jos joltain on jäänyt toastrauta 80 luvulta kaappiin, niin ota se haltuun ja paista Oliivier Panini Toastraudan
välissä ja tarjoile. Muuten voit paistaa Paninin pannulla käyttäen toista pannua tai kattilaa painona paninin päällä.
Paahda Classic Burger sämpylät pannulla tai uuniritilällä. Kasaa pohjan päälle, kinkku-, juusto-, kinkku-, juusto-, kinkku-, juusto viipaleet ja lämmitä
180 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia. Levitä hattuun majomeesi ja ketsuppi. Kasaa sitten juusto-kinkkupinon päälle tomaatti, salaatinlehti ja kumoa
hattu päälle.
Paista härispihvit paketin ohjeen mukaan. Paahda Classic Burger sämpylät pannulla tai uunissa. Levitä sämpylän hattuun ja pohjaan majoneesi.
Kokoa pohjan päälle salaatti, härkispihvi, vegaani Cheddar, tomaatti salaatti ja kumoa hattu päälle.
Paista ranskalaiset pussin ohjeen mukaan ja mausta suolalla. Paista jauhelihapihvit pannulla haluamaasi kypsyyteen ja mausta suolalla sekä
pippurilla. Paahda The BRGR sämpylät pannulla tai uunissa. Kasaa pohjan päälle pihvi, cheddar, ranskalaiset, sinappi ja ketsuppi, aseta hattu päälle
ja tarjoile.
Paista jauhelihapihvit pannulla haluamaasi kypsyyteen ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paahda LIL ́ BRGR sämpylät pannulla tai uunissa. Kasaa
pohjan päälle pihvi, sinappi, ketsuppi ja hattu päälle.
Sekoita tomaatti remoulade ainekset ( majoneesi, tomaatti, suolakurkku ja punasipuli) kulhossa keskenään. Paista turskafileet paketin ohjeen
mukaan. Lämmitä The DOG sämpylät uunissa tai pannulla. Laita remouladea sämpylän väliin, sitten turskafile ja ripottele päälle basilikaa.
Sekoita majoneesi ja riisiviinietikka. Paista makkaraviipaleet molemmin puolin pannulla. Paahda LIL ́ BRGR sämpylät pannulla tai uuniritilällä. Levitä
hattuun riisiviinietikkamajoneesi. Kasaa pohjan päälle kimchi, makkaraviipale, korianteri ja kumoa hattu päälle.
Keitä makkarat pienellä lämmöllä, noin 5 minuuttia. Leikka suolakurkku pitkittäin 4 osaan lohkoiksi. Lämmitä The DOG sämpylät uunissa tai pannulla.
Laita sämpylän väliin hapankaali, makkara, suolakurkku, smetana ja voit halutessasi koristella persiljalla.
Hiero Kobe pihvien päälle misotahnaa ja anna maustua noin 1/2 tuntia. Sekoita wasabi ja majoneesi keskenään. Leikkaa siitakesienet viipaleiksi,
kuumenna pannussa rypsiöljy ja paista siitakesienet, lisää lopuksi soija. Grillaa tai paista pihvit molemmin puolin haluamaasi kypsyyteen. Paahda
The BRGR sämpylät pannulla tai uunissa. Levitä hattuun wasabimajoneesi. Kasaa pohjan päälle, salaatinlehti, pihvi, siitakesienet, korianteri ja
kumoa hattu päälle.
Leikka punajuuret noin sentin paksuisiksi kiekoiksi ja paista pannulla molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa avokadot kahtia ja
poista siemen, koverra malto lusikalla leikkuulaudalle ja leikkaa viipaleiksi. Paahda LIL ́ BRGR sämpylät pannulla tai uunissa.
Levitä pohjaan majoneesi ja kanteen sinappi. Kasaaa pohjan päälle puolikas viipaloitu avocado, punajuuripihvi, baby pinaatti ja kumoa hattu päälle.
Grillaa tai paista pannulla picanha molemmin puolin haluamaasi kypsyyteen ja anna vetäytyä hetken. Sekoita korianteri, majoneesi, limen mehu ja
raastettu kuori keskenään. Paahda The BRGR sämpylät pannulla tai uunissa. Leikkaa picanhat ohuiksi viipaleiksi. Levitä sämpylän hattuun
korianterimajoneesi ja kasaa pohjan päälle, cheddar, picanha chimichurri, tomaattiviipale, baby pinaatti ja aseta hattu päälle.
Sekoita sahrami ja majoneesi keskenään. Sekoita kuutioitu tomaatti, minttu, oliiviöljy, omenaviinietikka keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
Grillaa tai paista pannulla nopeasti surimipuikot. Lämmitä MINI DOGI sämpylät uunissa tai pannulla. Täytä sämpylä kaikilla aineksilla ja nauti.